Home Egyéb Nagy Mass Effect rajongók :)

Mint minden szériának (Halo, Star Wars, Alien stb…) a Mass Effect-nek is vannak hatalmas, örült, szexi és egyéb rajongói. Akik bármit megtesznek azért hogy úgy érezzék magukat mintha tényleg benne lennének a játékban. A netten nézelődtem és rengeteg érdekes dologra bukkantam. Cosplay-ek, fegyverek stb… És annyira megtetszettek hogy arra gondoltam hogy megosztom veletek. Ha van rá igény: hogy legyen még. Akkor légyszíves jelezd az üzenőfalon. (Én pl rendszeresen készítek üvegekből meg egyéb dolgokból fegyvereket, sisakokat. És néha a kisöcsémmel elő is vesszük őket egy nagy játék erejéig. :).)

Na szóval… Ott tartottunk hogy rengeteg „fan” van a nagy világban. Ezt a kultuszt leginkább a Star Wars idézte elő, és a mára már megszokott ha egy nagyobb filmpremieren, játék premieren vagy nagyobb con-on jelmezes emberkéket lehet látni. Rengeteg ilyen jelmezes van. Van Predator, Alien, Master Chief, Pókember, Batman és sorolhatnám a végtelenségig őket… És persze a Mass Effect se maradhat ki a jópofa emberkékből. Na befejeztem a pofázást és mutatom a videókat!

Minden évben megrendezésre kerül a Comic-Con nevű óriás rendezvény. Ezen filmekről, képregényekről és figurákról beszélnek az emberek és rengeteg új előzetes lát napvilágot ilyenkor. De a 2010-esen felbukant néhány örült Mass Effect rajongó. Lássuk csak!

Elég pofás meg kell hagyni. Nem a legszebb, de ennél jobbat nem lehet csinálni.  😀

Grunt mond pár szót 🙂

Sok lányt ismerek akik szerint Thane olyan jóképű mint az a vámpír az Alkonyatból. Nos nekik ajánlom ezt a videót. (Gondolom mi fiúk is így vagyunk Tali-val 😀 )

És a végére két kép hogy maradjon valami a következő posztra is. 🙂 Remélem tetszett! (Ha tetszett kérlek jelezd az üzenőfalon!)

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

%d bloggers like this: